Връзка с нас: info@zasvatba.eu
 
4.9 / 5
Брой гласа - 578
Bulgarian
Уважаеми клиенти,
искаме да ви уведомим, че в периода 07.06.2021г – 01.09.2021г ще бъде извършвана профилактика и няма да бъдат приемани поръчки. След този срок отново ще започнем приемането на поръчки. Благодарим ви за разбирането!

За нас

Ние от "За Сватба" ще се радваме да направим вашия сватбен ден красив, слънчев и незабравим. Постарали сме се да Ви предложим сватбени аксесоари и подаръци за кръщене, които да изпълнят този специален за вас ден с много уют, радост и топлина. При нас лесно и бързо можете да изберете всичко необходимо за вашата сватба или кръщенето на рожбата Ви. Нашият отзивчив екип с радост ще Ви помогне с идеи, съвети и интересни предложения.

Сватбени аксесоари

Нашите сватбени аксесоари ще направят вашата сватба различна и неповторима. Предлагаме всичко, от което имате нужда за този специален ден – от подаръците за вашите гости до сватбената жартиера! С нашето сватбено вино гостите ви ще бъдат весели и усмихнати. А щом отпиете от сватбеното шампанско, което предлагаме, кумът ви вече ще вдига наздравица с „Горчиво”!

Аксесоари и подаръци за кръщене

Кръщенето е символ на пречистването от първородния грях и даване на сили за духовно израстване. В този важен за вашето дете ден можете да му осигурите всичко, от което има нужда за ритуала от нашия онлайн магазин. За вашето момче или момиче ние сме приготвили прекрасени комплекти със необходимите аксесоари за изпълнението на светия обред.

Други Продукти

При нас ще намерите някои допълнителни аксесоари за празненството като конфети и балони. А за да Ви предпазим от капризите на природата, Ви предлагаме богата гама от ветрила за горещите летни дни и прекрасни чадъри в случай, че Ви върви по вода.